|
| Kolorki, rangi, parę zmian itp. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Wilk Wilczy Władca
Liczba postów : 197 Join date : 20/01/2012 Age : 29
| Temat: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Pon Kwi 09, 2012 1:33 pm | |
| Jak wiecie, na forum zachodzi parę zmian. Mianowicie robi się "nowa ekipa", że tak powiem, a do tego nową HEAD Adminką zostaje Mirai Gratulujemy. Celestia i ja dalej będziemy pełnić funkcje pseudo adminów xD A teraz tak, wiem, że jest wielu napaleńców na inną rangę, kolorki itp. itd. Proponuję takie kolorki:
Milady Head Admin - taki jaki chce Mirai albo czarny (kolor władzy) Admin od ładnego uśmiechania się - kolor zostaje, bo zielony uspokaja Pomocny Admin - może zostać, tylko poproszę srebrny bądź szary kolor, chyba, że się nie da, to trudno Jestem Moderatorem! - zmienić po prostu na "Moderator" i kolorek ciemny zielony Pan i władca na krańcu Gier - zmienić na "Mistrz Gry", a kolor zostaje Sędziowie najwyżsi - po prostu "Sędziowie/Sędzia" i kolor zostaje Stara dobra ekipa - usunąć Będę Mistrzem Pokemon! - podzielić na : Trener(kolor niebieski) i Trenerka (kolor różowy specjalnie dla Anwen) Pięć wstążek jest już moje! - po prostu "Koordynator" Dodać "Hodowca" i kolor brązowy Tak, mam grę i jestem hippsterem! - usunąć
Jeśli chodzi o mój rank, to może zostać Teraz proszę, abyście Wy wypisywali tak: Do jakiego kolorku byście mieli należeć i jaki Rank byście chcieli.
Ostatnio zmieniony przez Wilk dnia Pon Kwi 09, 2012 1:49 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Mirai Nie jestem MIRUŚ D:<
Liczba postów : 69 Join date : 17/01/2012 Age : 27
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Pon Kwi 09, 2012 1:37 pm | |
| Milady Head Admin - kolorek może zostać, bo jest śliczny *^*
Co do usunięcia Starej Dobrej Ekipy - potwierdzam, tą grupę wypada usunąć, bo to takie faworyzowanie starych | |
| | | Ghuji
Liczba postów : 62 Join date : 05/02/2012 Age : 26
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Pon Kwi 09, 2012 1:40 pm | |
| Ja chciałbym mieć swój rank, nie wiem czy by się dało, bo ten szary hipsterowski jest too mainstream : D Przebojowy listonosz fajnie brzmi A ciemno-niebieski były dobry : O | |
| | | Anwen
Liczba postów : 76 Join date : 19/02/2012
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Pon Kwi 09, 2012 1:44 pm | |
| | |
| | | Celestia Znów mam nieogar~ @@
Liczba postów : 339 Join date : 17/01/2012
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Pon Kwi 09, 2012 1:50 pm | |
| Mnie pasuje, sama go sobie z resztą wybierałam na poczatku, więc niech tak zostanie <3
| |
| | | Wilk Wilczy Władca
Liczba postów : 197 Join date : 20/01/2012 Age : 29
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Pon Kwi 09, 2012 1:51 pm | |
| Anwen, jeszcze rank wybierz sobie.
| |
| | | Anwen
Liczba postów : 76 Join date : 19/02/2012
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Pon Kwi 09, 2012 1:59 pm | |
| No Trenerka, oryginalna nie jestem xD różu! | |
| | | Mirai Nie jestem MIRUŚ D:<
Liczba postów : 69 Join date : 17/01/2012 Age : 27
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. Wto Kwi 10, 2012 3:13 pm | |
| Przydałoby się, by gracze Pokemon też mieli range i kolorek. Co Wy na to? Jakieś propozycje? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kolorki, rangi, parę zmian itp. | |
| |
| | | | Kolorki, rangi, parę zmian itp. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |